AMSS: Oprez u saobraćaju zbog nepogoda, i dalje gužve na granicama

Zrenjanin, 9.08.2022. - Deo obilaznice oko Zrenjanina, dug 3,7 kilometara, otvoren je danas za saobracaj. Prisustvovao je i ministarstar gradjevinarstva, saobracaja i infrastrukture Srbije Tomislav Momirovic. Uz vest Bete. (BETAPHOTO/LJILJANA STUPAR)

Podijelite:

Vozače na putevima u Srbiji danas očekuju mjestimično otežani uslovi u saobraćaju, uz kišu, smanjenju vidljivost i klizave kolovoze, pa se preporučuje oprez u vožnji, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Na najprometnijim graničnim prelazima i dalje su gužve i uglavnom višesatna čekanja na prelazak granice, a zadržavanja i usporen saobraćaj treba očekivati i na deonicama na kojima su zbog radova na snazi izmjene u režimu saobraćaja.

Na Horgošu na izlaz iz zemlje putnička vozila čekaju tri sata, na Preševu dva sata, na Batrovcima četiri sata, a na Šidu oko pola sata, dok na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja, navedeno je u saopštenju.

Na ulaz u zemlju na Preševu se čeka 45 minuta, dok za ostale granične prelaze u izvještaju AMSS-a jutros od 6.00 nisu navedeni podaci.

Na teretnim terminalima kamioni čekaju na izlaz iz zemlje samo na Horgošu, oko sat i po, saopštio je AMSS.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Slične vijesti

Najčitanije vesti

Najnovije