Novopazarac u 100 najboljih diplomaca u Srbiji (VIDEO)

Komentari:12

Podijelite:

Emir Nuhovic, mladi doktor iz Novog Pazara nalazi se među 100 najboljih diplomaca u Srbiji. On je osnovne studije završio u Kragujevcu a u budućnosti sebe vidi u svom rodnom gradu, Novom Pazaru.

Mladi doktor iz Novog Pazara, Emir Nuhović, prošle godine je u junu mjesecu diplomirao na medicinskom fakultetu u Kragujevcu gdje se plasirao u sto najboljih diplomaca, započeo radni odnos u Opštoj bolnici u rodnom gradu.
On je za Behar.tv kazao da je jako sretan zbog rezultata koji je postigao te da put nije nimalo lak, da zahtjeva naporan rad i trud, ali da se isplati.

Mladi diktor iz Novog Pazara je pored dobijenog posla kao krunu njegovog truda tokom studija, dobio i željenu specjalizaciju intrene medicine, kako nam je rekao ta se želja javila još na trećoj godini osnovnih studija.

“Veliki je uspjeh za mene kao i za moju porodicu jer je na današnje vrijeme jako teško doć do posla u svojoj struci, naravno bilo je dosta neprespavanih noći, dosta uloženog truda i odricanja mnogo čega, ali kad se sve isplatilo nije mi žao”, kazao je Nuhović.
Poruka za sve malde ljude, studente ne samo medicinskih fakulteta nego i ostalih jeste da nikad ne odustaju od svojih snova jer se trud uvjek isplati.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Slične vijesti

Najčitanije vesti

Najnovije