-4.1 C
Novi Pazar
06/02/2023
NaslovnicaPolitikaZenka poručio Đeki: Ako što mrzim onda je to dvoličje

Zenka poručio Đeki: Ako što mrzim onda je to dvoličje

DUA tj ja kao njen predsjednik nikad i nisam govorio u ime Đeke, od momenta kad je izigrao naš koalicioni dogovor iz nama svih poznatih razloga, bez obzira što sa naših 70 odsto glasova on prvo postaje poslanik a potom izigrajući naš kod notara potvrđen sporazum postaje poželjni Abazovićev ministar, stoga nije imao ama baš nikakve potrebe da naglasi da sam nastupao u svoje ime, poručio je predsjednik Demokratske unija Albanaca, Mehmed Zenka

“Riječ je obraz, a obraz je sve”

On se oglasio nakon što je odlazeći ministar za ljudska i manjinska prava Fatmir Đeka saopštio da se “Zenka izjašnjavao po svom nahođenju, a ne u ime naše koalicije”.

“Zarad istine dotičnom, već bivšem poželjnom ministru, poručujemo da ja od momenta kad je izigran dogovor, inače svojstveno za njega, ja nastupam isključivo u moje ime ispred DUA. Ako što mrzim onda je to dvoličje, kod njega je izuzetak jer ima bezbroj lica i boja, po potrebi”, poručio je Zenka.

DUA je, dodaje Zenka, jedina partija koja za 30 godina svoga postojanja nikad nije izigrala nijedan dogovor, bio on pismeni ili usmeni, zato postojimo opstajemo evo tri decenije.

“Svi koji su sarađivali sa nama to savršeno dobro znaju . Kod nas je riječ svetinja, pa i kad pogrijesimo i sklapamo dogovore koji drugi po običaju ne poštuju, u ovom slučaju Đeka”, ističe Zenka.

Ništa u javnosti, tvrdi, nije izjavio a da to predhodno nije “dotičnima u lice rekao”.

“Ako ga nešto smeta, mi možemo i da nastavimo da rasvetljavamo i ono što se još nismo, jer spadam u osobe koje svoj prljav veš perem doma a nikako u komšiluk. Za kraj, DUA ostaje vjerna svojim programskim i iznad svega ljudskim principima a to je: S’vjerom u Boga, riječ je obraz a obraz je sve”, zaključio je Zenka.

spot_img
00:56:54

U fokusu #23

spot_img

FOTO DANA

FOTOGRAFIJA DANA