-2.9 C
Novi Pazar
29/01/2023
NaslovnicaPolitikaMihajlović: Ne mislim da sam uradila ništa pogrešno što sam odgovorila na...

Mihajlović: Ne mislim da sam uradila ništa pogrešno što sam odgovorila na pitanje lista Nova

IzvorBETA

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je danas da ne smatra da je pogrešila što je dala izjavu za list Nova, ali i da razume razmišljanje pojedinih njenih kolega iz Srpske napredne stranke (SNS) koji stavljaju odredjene razloge zbog kojih za neke medije ne daju izjave.

“Ne mislim da sam uradila ništa pogrešno što sam odgovorila na pitanje novinarke lista ‘Nova’. I kao što ću uvek odgovoriti, kao što stojim ovde i odgovaram na pitanja”, rekla je ona za današnje izdanje tog lista.

Upitana da li je članovima vladajuće stranke zabranjeno da govore za taj list, Mihajlović je rekla da na sednicama Predsedništva takva odluka nije doneta.

Funkcioneri Srpske napredne stranke (SNS) osudili su Mihajlović zbog davanja izjave za list Nova, a premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da “nije fer i nije ljudski” što je Mihajlović dala intervju za Nova S, “kao medij direktno u vlasništvu Dragana Djilasa, medij koji najgore govori o predsjedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici”.

IzvorBETA
spot_img
00:56:54

U fokusu #23

spot_img

FOTO DANA

FOTOGRAFIJA DANA