Pravila korišćenja

Dobrodošli na portal „behar.tv“, zvaničnu prezentaciju Bošnjačkog informativnog centra. Korištenjem bilo kog djela „behar.tv“ portala automatski prihvatate sva aktuelna pravila korištenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem „behar.tv“ portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Nijedan dio „behar.tv“ portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

 

Lična, autorska i druga prava

Sadržaj objavljen na „behar.tv“ portalu ne smije se reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Bošnjačkog informativnog centra ili na bilo koji način kojim se može prouzrokovati šteta „behar.tv“ portalu ili bilo kom trećem licu u skladu sa propisima.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na „behar.tv“ portalu povređuje Vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Zapisi izraženi u odjeljku menija „Dijalog“ na „behar.tv“ portalu su isključivo stavovi autora i ne odražavaju nužno uredničku politiku Bošnjačkog informativnog centra.

 

Linkovi na druge web stranice i oglašivači

„Behar.tv“ portal sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje „behar.tv“ portala koristite na vlastitu odgovornost i Bošnjački informativni centar se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

„Behar.tv“ portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na spoljne stranice, kao i veza do drugih internet stranica kreiranih od strane trećih lica (linkova) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. „Behar.tv“ portal nema nadzor nad navedenim podacima i informacijama ili drugim internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane za sadržaj na internet stranicama kreiranim od strane trećih lica.

Bošnjački informativni centar nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na „behar.tv“ portalu kao ni za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem na „behar.tv“ portalu. Poslovni odnos između oglašivača i korisnika na „behar.tv“ portalu i izvan „behar.tv“ portala isključivo se zasniva na poslovnom dogovoru oglašivača i korisnika, te Bošnjački informativni centar nije odgovoran za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa.

Pristup „behar.tv“ portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta, osim ako uz određeni sadržaj nije navedeno drugačije.

 

Izmjene uslova korištenja

Bošnjački informativni centar zadržava pravo da bez najave povremeno promjeni ili modifikuje pravila. O važnim promjenama i dopunama obavijestit ćemo korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na „behar.tv“ portalu. Korištenjem bilo kog sadržaja na „behar.tv“ portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.