AMSS: Pojačan saobraćaj, čekanje na granicama, na Horgošu najkritičnije

Kelebija/Tompa, 7.01.2023. -Uobicajene novogodisnje guzve na auto granicnim prelazima izmedju Republike Srbije i Madjarske i ove godine donele su visecasovna zadrzavanja usled povecanog broja vozila i detaljne i aktivne kontrole pogranicnuh sluzbi. Na granicnom prelazu Horgos - Reske cekalo se na izlazak iz Sbije vise od pet sati. Na manje opterecenom prelazu izmedju Srbije ka Madjarskoj Kelebija -Tompa cekolo se do sat vremena. (BETAPHOTO/MILAN TIMOTIC)

Podijelite:

Saobraćaj na glavnim putevima u Srbiji je pojačan, a na graničnim prelazima putnička vozila čekaju na izlaz iz Srbije do pet sati, saopštio je danas Auto moto savez Srbije (AMSS).

Očekuje se da će zbog većeg prometa na autoputu “Miloš Veliki” na obilaznici oko Čačka, kružnoj raskrsnici između Čačka i Preljine i na naplatnim rampama biti formirane kolone vozila.

Na Horgošu na putničkim terminalima vozila čekaju na izlaz iz zemlje oko pet sati, na Batrovcima četiri sata, na Kelebiji i Šidu dva sata, na Bačkom Bregu sat i po.

Autobusi na izlaz iz Srbije čekaju na Batrovcima oko sahat vremena, dok na teretnim terminalima nema zadržavanja, navedeno je u saopštenju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Slične vijesti

Najčitanije vesti

Najnovije