Novi Pazar: Svetionik raspisao konkurs za prijem studenata u muški studentski dom

Komentari:12

Podijelite:

Udruženje Svetionik iz Novog Pazara, koje je prepoznatljivo po radu sa mladim ljudima ali i velikim humanitarnim projektima, raspisalo je konkurs za prijem u studentstki dom.

„Obzirom da je Novi Pazar postao posljednjih godina i studentski grad uvidjeli smo da je potrebno formirati dom za studente u kojem će se osjećati bezbjedno i koji će im pružiti prijatan ambijent za učenje, druženje i siguran boravak“, kazali su iz ovog Udruženja i dodali da je trenutno poziv važi za muškarce te da je u planu formiranje i ženskog doma.

Studentski dom Udruženja Svetionik nije samo mjesto sa boravak već je i edukativni kutak u kojem se minimum jednom mjesečno organizuju radionice a studenti dobijaju priliku da se priključe projektima koji su važni za zajednicu. Iz ovog Udruženja naglašavaju da su do sada imali studenata iz Rožaja, Sjenice, Prijepolja, Priboja, gotovo iz cijelog Sandžaka te da su svi oni uspješni na mnogim poljima.

Konkurs za prijem novih studenata u muški studentski dom je u toku, a cijena smještaja na mjesečnom nivou iznosi 50 eura.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Slične vijesti

Najčitanije vesti

Najnovije