Pantelić Đulović: Ne postoji grupa Srba koja je pisala predsjedniku!

Kada se javnost zapita, koji problem Bošnjaci imaju sa Srbima i Srbijom, ova rođena Jagodinka a koja je udata i živi u Novom Pazaru, odgovara: „Nemaju. Imaju sa državom. I zato državu Srbiju zovu maćehom”.

Podijelite:

„Ova grupa Srba koja je pisala predsjedniku ne postoji! Izmišljeni su!“, započela je jednu od svoje dvije objave Novopazarka Ivana Pantelić Đulović, kao reakciju na navodno pismo grupe Srba iz Novog Pazara predsjedniku Srbije za “pomoć i odbranu srpskih nacionalnih interesa Srba u Novom Pazaru”.

I kako sad to ide, kaže Pantelić Đulović i odgovara, pa ovako …

„Kao što je izmišljeno i da je bilo blokade i provokacije u srpskom naselju od strane Bošnjaka. Srbi van Pazara, nakon ovoga misliće da Bošnjaci ovdje provociraju i ugnjetavaju Srbe. Bošnjaci ovdje vide reakciju na njihovu vožnju kamionima. Ne samo u vidu ovog “dopisa” i reakcije predsjednika, već i u tome što je njihovu kolonu kamiona  slikala policija na licu mjesta, a srpsku kolonu nije“, ističe Pantelić Đulović.

Naglašava da nisu vidjeli reakciju predsjednika i policije kada su Srbi širom grada išli kolonom kamiona za Božić, nisu vidjeli reakciju kada je u Priboju pjevano “Božić je, Božić je, pucaj u džamije”.

„Nisu vidjeli reakciju policije i države kada je policajac prošle godine ubio Bošnjaka u Priboju“, podsjeća ona.

Kada se javnost zapita, koji problem Bošnjaci imaju sa Srbima i Srbijom, ova rođena Jagodinka a koja je udata i živi u Novom Pazaru, odgovara:

„Nemaju. Imaju sa državom. I zato državu Srbiju zovu maćehom. I, ako mene pitate, potpuno imaju prava i razumljiv je takav stav i osjećaj. Znači Vučić sa Rasimom organizuje kolone kamiona i za Božić i za Bajram. Čak i na onoj noćnoj kolektivnoj molitvi u prvim redovima bili su SNS-ovci“ istakla je.

Zaključuje da onda izmisle dopis Srba kako se žale na izmišljenu provokaciju i sad će  On (Aleksandar Vučić, op.a.) da dođe ovdje i da nas miri.

Na ove informacije za koje tvrdi da su stopostotno tačne podsjeća na događaj kada su za Božić našli, kako kaže, „neke kretene Srbe“, da slave sa bakljama, zastavama Rusije, Republike Srpske i četničkom zastavom.

„Četnici koji su ubijali Bošnjake! Šta je to ako nije provokacija?! To nigdje niko nije napisao da se desilo“, upozorava Pantelić Đulović, navodeći da su Srbi, i to po njenoj procjeni, ubačeni elementi, manja neka grupa idiota, provocirali Bošnjake.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Slične vijesti

Najčitanije vesti

Najnovije