Propao tender za dogradnju Kulturnog centra

Komentari:12

Podijelite:

Grad Novi Pazar obustavio je tender za izbor izvođača radova na dogradnji Kulturnog centra kako bi se dobio prostor namenjen Regionalnom inovacionom “Smart city centru” jer se niko nije prijavio za taj posao, saznaje radio Sto plus.

Sredstva za izgradnju Centra, oko 75 miliona dinara, obezbjedilI su Ministarstvo za inovacije i tehnološki razvoj i lokalna samouprava, a ta ustanova, koja će okupljati mlade IT stručnjake iz grada i regiona, imaće oko 1.000 kvadrata.

Direktor Regionalne razvojne agencije Sandžaka “SEDA” Samir Kačapor ranije je najavio da je cilj da “Smart city centar” preraste u tehnološki park u kojem će mladi IT stručnjaci razvijati i realizovati svoje ideje.

Pored “Smart city centra” nadogradnjom postojećeg objekta, nove, dodatne prostorije dobiće i Kulturni centar i Regionalno pozorište Novi Pazar.

Direktor Kulturnog centra Husein Memić istakao je da će, kada budu završeni radovi, to biti prva pametna zgrada u Novom Pazaru.

U nekoliko navrata je najavljeno da bi radovi trebalo da budu završeni do kraja godine, ali je pitanje da li će taj rok biti ispoštovan nakon neuspelog tendera.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Slične vijesti

Najčitanije vesti

Najnovije