Putinova propagandistkinja: “Ako Rusija izgubi, Hag čeka čak i čistače iza zida Kremlja”

Komentari:12

Podijelite:

Haški sud u slučaju poraza Rusije u Ukrajini čekaće sve, čak i čistače koji čiste ulice na teritoriji oko Kremlja, rekla je propagandistkinja Margarita Simonjan u etru programa „Veče sa Vladimirom Solovjovim“ na kanalu „Rusija-1“, prenosi ruski Insajder.

„Želim da kažem da, ako uspemo da izgubimo, Hag čeka čak i domara koji čisti kamenje iza zida Kremlja. Šta nam znači da li će drugi kvart Kijeva ostati bez svetla ili neće ostati? Razmere katastrofe za našu zemlju nemoguće je čak i zamisliti. Ali ne možemo izgubiti. Što se tiče Haga, ako ne možete da izdržite vrućinu klonite se kuhinje“, rekla je Simonjan.

Međutim, voditelj Vladimir Solovjov zaključio je da, ako Rusija izgubi, neće biti Haga. Prema njegovim rečima, ako se to desi, onda je „ceo svet u rasulu“.

Simonjan redovno daje izjave o događajima na frontu, a takođe podržava i rusku invaziju na Ukrajinu.

Još u septembru je počela iznenada da poziva na ujedinjenje Rusa i Ukrajinaca kao i da ponovo postavlja poruke o „velikom povlačenju 1915. godine” u pozadini ukrajinske kontraofanzive u pravcu Harkova.

Prema njenim propagandiste, druga opcija je „nemoguća u istorijskoj perspektivi“. Pre toga, Simonjan je u etru ruske televizije govorila i o osvajanju Ukrajine „za dva dana“.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Slične vijesti

Najčitanije vesti

Najnovije