Šapić: Prioritet grejanje, prevoz i komunalni red

Komentari:12
Beta/Milan Obradović

Podijelite:

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da će nastaviti da radi na započetim projektima u gradu, a da je prioritet da se “obezbede topli domovi, komunalni red i stabilan gradski prevoz”.

On je na RTS-u rekao da se nada da će državno rukovodstvo naći načina da nabavi energente za celu državu.

Šapić je najavio da će u svom mandatu raditi na rješavanju problema zagađenja u Beogradu koje pre svega dolazi od automobila, a kako kaže često vidi da se “svako vozi sam u automobilu”.

“Imate gradove u Evropi u kojima je zabranjeno da se u špicu vozite kolima ako vas u autu nema bar dvoje”, rekao je Šapić.

Jučerašnju sjednicu ocjenio je kao normalnu, na kojoj je opozicija iznjela svoje mišljenje, a on je pokušavao da im odgovori. Ponovio je da će njegova vrata biti otvorena za sve opozicione predloge i kritike.

“Spreman sam da javnost obavestim ako prihvatimo neki predlog opozicije, jer valjda smo svi tu da učinimo nešto dobro za Beograd”, rekao je gradonačelnik.

Dodao je da ne zavisi od njega hoće li biti novih izbora, a da za sada većina postoji.

“Koliko će trajati ova gradska vlast, pokazaće vreme”, rekao je gradonačelnik i dodao da nije važno koliko će njegov mandat trajati, on će se svakako truditi da radi najbolje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Slične vijesti

Najčitanije vesti

Najnovije