SDA Sandžaka Prijepolje: Prema zvaničnim pokazateljima Prijepolje u svim oblastima bilježi stagnaciju ili pad

Ocijenjeno je da takva odluka o dodjeljivanju nagrada vladinim zvaničnicama i predsjedniku države za izuzetan doprinos razvoju prijepoljske opštine, „predstavlja uvredu za zdrav razum svih građana“

Podijelite:

SDA Sandžaka u Prijepolju neće učestvovati u radu na sutrašnjem zasjedanju lokalnog parlamenta, na kojoj će odbornici donijeti Odluku o nagradama u toj opštini, saopšteno je danas iz te stranke.

U saopštenju se navodi da opština Prijepolje, prema zvaničnim pokazateljima, u svim oblastima bilježi „stagnaciju ili pad“.

Ocijenjeno je da takva odluka o dodjeljivanju nagrada vladinim zvaničnicama i predsjedniku države za izuzetan doprinos razvoju prijepoljske opštine, „predstavlja uvredu za zdrav razum svih građana“.

“Bez bilo kakvih realnih argumenata, vođena samo jasno izraženim stranačkim interesima ovakva odluka neće donijeti ništa dobro našim građanima“, navodi se u saopštenju i dodaje da su jedini koji zaslužuju nagrade uspješni pojedinci, učenici i sportisti.

Opštinska skupština ima 41 odbornika, a vlast u prijepoljskoj opštini predvodi SNS sa svojim koalicionim partnerima, Sandžačkom demokratskom partijom (SDP), Strankom pravde i pomirenja (SPP) i Bošnjačko-srpski savezom (BOSS).

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Slične vijesti

Najčitanije vesti

Najnovije