12.1 C
Novi Pazar
22/03/2023
NaslovnicaPolitikaBiHŠemsudin Mehmedović: Osmorka se prodala Čoviću ubijajući DF i Komšića

Šemsudin Mehmedović: Osmorka se prodala Čoviću ubijajući DF i Komšića

IzvorStav

Drugovi, čestitam vam. Nemojte kritikovati Schmidtove izmjene Izbornog zakona. Stavili ste pečat na njegov model da samo HDZ BiH može predstavljati Hrvate u BiH

Šemsudin Mehmedović, zastupnik u Parlamentarnoj skupštini Bosne i Hercegovine kazao je kako je formiranje koalicije sa HDZ-om BiH bez DF-a najveća izdaja građanskih principa u historiji BiH.

– Osmorka se prodala Čoviću ubijajući DF i Komšića koji je bio posljednji bastion građanske države i model da hrvatski narod može predstavljati Hrvat koji nije iz HDZ-a i koji nema naklonost Zagreba. Ostat će zapamćeno da je Osmorka ubila, kao i Schmidt, pravo da legitimni Hrvat može biti u vlasti a da nije iz HDZ BiH.

Drugovi, čestitam vam. Nemojte kritikovati Schmidtove izmjene Izbornog zakona. Stavili ste pečat na njegov model da samo HDZ BiH može predstavljati Hrvate u BiH – napisao je Mehmedović na svom Facebook profilu i dodao:

– Čović je imao samo jedan uvjet, bez DF-a. Sve ostalo što ste mu ponudili i što niste on bi prihvatio. Dakle, bez Hrvata koje nisu odobrili HDZ BiH i HDZ Hrvatske. U tome je kvaka, gospodo drugovi. Sve više BiH postaje talac hrvatske drżave, ali našom snishodljivošću! Historija će suditi svima! Nisu nama drugovi krivi, do naših slabosti je.

IzvorStav
spot_img
00:56:54

U fokusu #23

spot_img

FOTO DANA

FOTOGRAFIJA DANA