Svetionik: Rezultati konkursa “Tvoja stipendija”

Podijelite:

Organizacija Svetionik obavijestila je da su završili proces selekcije kandidata za dodjelu stipendija za akademsku godinu 2022/23. i kako kažu, „sa zadovoljstvom objavljujemo listu odobrenih stipendija“.

Kandidati mogu da provjere svoj status jednostavnim klikom na sajt Svetionika gde je potrebno jednostavno da unesu svoj matični (JMBG) broj.

„Ukoliko je vaše ime na listi odobrenih stipendija, čestitamo vam“, kažu iz Svetionika i naglašavaju da je kandidat izabran zbog svog izvrsnog akademskog postignuća i potencijala za budući uspjeh.

Naglasili su da je proces selekcije kandidata za dodjelu bio izazovan i zahtjevan i da je tim koji je sudjelovao u selekciji, uložio je veliki trud kako bi osigurao da se odabere najbolje kandidate koji su u skladu s uvjetima i kriterijima stipendije.

Ako kao kandidat smatrate da je došlo do greške u obradi vaše prijave, ili imate bilo kakvih pitanja u vezi procesa selekcije, moguće je obratiti se i podnijeti prigovor timu Svetionika putem linka za prigovor i pružanje dodatnih informacija.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Slične vijesti

Najčitanije vesti

Najnovije