Karatisti Kluba „Sjenica“ najbolji na turniru „Vranje open 2024“ | Video

Karatisti kluba „Sjenica“ osvojili su prvo mjesto u generalnom plasmanu na internacionalom turniru „Vranje open 2024“, osvojivši ukupno 24 medalja, od čega 10 zlatnih, 9 srebrnih, 5 borznaih kao i dva zlatna pehara

Podijelite:

Karatisti kluba „Sjenica“ osvojili su prvo mjesto u generalnom plasmanu na internacionalom turniru „Vranje open 2024“, osvojivši ukupno 24 medalja, od čega 10 zlatnih, 9 srebrnih, 5 borznaih kao i dva zlatna pehara.

Glavni trener kluba Meaz Zenović kazao je za Behar TV da je ponosan na ostvareni rezultat, ali da su za takav uspeh bila neophodna odricanja takmičara sa čak dva treninga u toku dana.

„Za karate je važno razvijati motoriku, a kasnije se kroz disciplinu i redovne treninge postižu dobri rezultati. Važan dio u karateu, presudan za uspjeh, jeste dio treninga koji se odnosi na koncentraciju“ dodao je Zenović.

U narednom periodu klub će usmjeriti treninge na pripreme za svjetsko prvenstvo u ovom sportu, u tom djelu izvodiće se pripreme u Jagodini koje će se organizovati u avgustu.

Pomoćni treneri kluba Edina Rastić i Nedim Mahmutović istakli su da klub funkcioniše kao jedan veliki tim te su uvjereni da će tako i nastaviti.

Karate klub Sjenica postoji 24 godine, broji 150 članova od koji su njih šezdesetak aktivni takmičari na različitim nivoima sportskih manifestacija te se svrstava u grupu najtrofejnijih sjeničkih sportskih klubova.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Slične vijesti

Najčitanije vesti

Najnovije