Lupilu radionica ranog razvoja u Novom Pazaru

Podijelite:

Kompanija „Lidl Srbija“ i Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju vas pozivaju na radionicu u Novom Pazaru, koja će se održati u subotu 16. septembra u Kulturnom centru, na adresi Stefana Nemanje 2, u trajanju od 10:00 do 12:00 sati.

Dobrodošli su svi oni koji su se tek ostvarili u ulozi roditelja, ali i oni koje roditeljske obaveze tek čekaju, a za prvih 10 roditelja koji se u komentarima na našoj facebook stranicu prijave za učešće, Lidl Srbija je pripremio i poklon paket.

Radionica, koja se sprovodi u okviru projekta „Lupilu radionice ranog razvoja“, predviđena je za roditelje djece uzrasta do tri godine , kao i buduće roditelje, kao i trudnice, a biće vođena od strane specijaliste medicinske psihologije Anke Marjanović Radonjić i patronažne medicinske sestre Maje Karanović Kovačić.

Učesnici će imati priliku da steknu znanje o važnosti prve godine života za razvoj djeteta, kao i na koji način se partnerska dinamika mijenja prilikom dolaska novog člana porodice.

Radionica će obuhvatiti i teme poput emocionalnog i psihološkog razvoja djece, između ostalog i kako prepoznati ponašanja koja odstupaju od uobičajenog razvoja i kada potražiti stručnu pomoć.

Lupilu je Lidlov brend za najmlađe koji u svojoj paleti nudi superupijajuće pelene i gaćice za bebe, napravljenih bez parfema i losiona, kao i širok asortiman kozmetičkih i higijenskih proizvoda koji njeguju prirodnu zaštitnu barijeru nježne bebine kože, a koji su napravljene bez upotrebe sapuna, silikona i mineralnih ulja.

Kompanija Lidl, kao deo njemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), predstavlja jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Njemačkoj i Evropi. Posluje u 32 zemlje širom svijeta, sa oko 12.200 prodavnica, kao i više od 220 logističkih centara i skladišta u 31 zemlji svijeta.

Tagovi: Lidl Lupilu

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Slične vijesti

Najčitanije vesti

Najnovije