Micaela Thurman: Ovaj region će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu

Komentari:12

Podijelite:

Menadžerke projekta u Misiji OEBS-a u Srbiji, ispostave u Novom Pazaru, Micaela Thurman završila je svoj angažman u Srbiji i Sandžaku.

Ona je u obraćanju kolegama, saradnicima i prijateljima istakla da će ovaj region uvijek imati posebno mjesto u njenom srcu i da je došao trenutak kada napušta Srbiju i započinje sljedeće poglavlje u svom životu, u SAD-u.

“Bilo je iskreno zadovoljstvo raditi, sarađivati i učiti od mnoštva različitih partnera u periodu od skoro 5 godina, u isto tako različitim oblastima. Koristim priliku da izrazim poštovanje prema otvorenosti, promišljenosti i partnerskom odnosu na koji sam uvek nailazila. U oblasti u kojoj mi djelujemo ima još mnogo posla da se obavi, ali ne smijemo zaboraviti da mali koraci daju značajan doprinos boljem sutra, a to je moguće samo uz dobru volju dobrih ljudi”, poručila je Micaela Thurman i kolegama ostavila kontakte na koje će biti dostupna u SAD-u.

Predočila je da će njena nasljednica biti Rut Grosman koja će započeti svoj angažman krajem oktobra.

“Sigurna sam da će sjajan odnos koji sam imala sa Vama nastaviti da postoji i da će se saradnja nastaviti istim intenzitetom. Želim vam sve najbolje u budućnosti i znajte da će ovaj region uvek imati posebno mesto u mom srcu,”, poručila je.

Članovi glavnog tima OEBS-a u Novom Pazaru će nastaviti da budu dostupni u kancelariji.

Misija OEBS-a u Srbiji ima sjedište u glavnom gradu Srbije, Beogradu. Misija ima i kancelariju u Bujanovuc, u južnoj Srbiji, kao i centar za obuku u Novom Pazaru

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Slične vijesti

Najčitanije vesti

Najnovije