16.2 C
Novi Pazar
06/06/2023
NaslovnicaServisne informacijePotrošnja vode uvećana od 20 do 30 odsto (VIDEO)

Potrošnja vode uvećana od 20 do 30 odsto (VIDEO)

U sistemu vodosnadbevanja ne postoji nikakvih poblema, vode ima dovoljno za sve potrošače u svim zonama, rečeno je danas za naš portal iz javnog komunalnog preduzeća u Novom Pazaru.

Naše vodosnabevanje je već nekoliko godina stabilno pa se ni ove godine ne očekuje pogoršavanje što se tiče vodosnadbevanja, kazao je direktor ovog preduzeća Gradimir Nedeljković.

On je također istakao da i pored toga što je potrošnja uvećana oko 20 do 30 odsto i velikih temperatura vode ima sasvim dovoljno, problema nikakvih  nema, kao i da je kvarova manje tokom ljetnjih mjeseci, tako da biće uredno snadbevanje do kraja perioda.

Ono što je važno napomenuti građanima jeste da je voda apsolutno ispravna po svim parametrima i svim karakteristikama kako za piće tako i za ostale potrebe, ali opet napominjemo građane da vodu ne troše ne namenski, dodao je Nedeljković.

U daljem razgovor direktor ovog preduzeća nam je kazao da je zadovoljaan kako građani izmiruju svoja dugovanja, ali i kod onih gdje su dugovanja velika postoji princip plaćanja u više mjesečnih rata.

spot_img
00:56:54

U fokusu #23

spot_img

FOTO DANA

FOTOGRAFIJA DANA