Sutra zasjeda Skupština Grada Novog Pazara

Foto: Skupština grada/Ilustracija

Podijelite:

Na sutrašnjoj, Trećoj sjednici, gradske Skupštine odbornici će razmatrati, izvještaje o radu komunalnih, javnih i kulturnih preduzeća i ustanova za prošlu, kao i plan rada komunalne milicije za ovu godinu.

Po predloženom dnevnom redu pred odbornicima biće i tačka kojom se utvrđuje prestanak mandata dosadašnjem v.d. direktoru Javnog komunalnog preduzeća “Gradska čistoća“ Arminu Mehoviću, koji je krajem prošle nedelje dao ostavku, a na tu funkciju biće postavljen Faruk Suljević, inženjer mašinstva.

Među tačkama je i prijedlog da se za v.d. direktora “Parking servisa“ ponovo imenuje Nermin Ljajić, master informatičara.

Osim toga, pred odbornicima će se naći i predlog Odluke o načinu izjašnjavanja o kvalitetu pružanja komunalnih usluga, koje će se obavljati jednom godišnje, a  najkasnije do 31. oktobra za tekuću godinu.

Razmatraće se i dopuna Plana generalne regulacije za naselja Novopazarska banja, Pašino guvno, Podbijelje, Industrijska zona, Čerkez mahala, Svojbor, Jaklja, oko Gazilara, kao i delove naselja Pljevljani, Izbice, Trnava, Osoje, Ćeremidžinica i deo Šutenovca, kao i godišnji program zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji grada.

Na dnevnom redu je i mišljenje na predlog Nastavničkog veća i Školskog odbora Osnovne škole “Mur” u Novom Pazaru da ova obrazovna ustanova promeni naziv u “Amir Dautović”, a deo ulice Branislava Bakračevića u naselju Šestovo biće preimenovan u ulicu Marko Simić, po dvogodišnjem dečaku koji je nastradao u NATO bombardovanju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Slične vijesti

Najčitanije vesti

Najnovije