U Novom Pazaru se ipak ne gradi klinički centar? (Video)

Podijelite:

Narodna poslanica Selma Kučević zahtijevala je od državnog sekretara u Ministarstvu zdravlja istinu o Kliničkom centru u Novom Pazaru i to da li će glavni grad Sandžaka uskoro dobiti klinički centar koji bi znatno poboljšao zdravstvenu zaštitu građana Sandžaka.

Da se radi o lažnoj političkoj propagandi, dokaz je sjednica skupštinskog Odbora za zdravlje i porodicu, u kojoj je narodna poslanica SDA Sandžaka Selma Kučević postavila pitanje državnom sekretaru u Ministarstvu zdravlja Mirsadu Đerleku, i upitala ga da li se u Novome Pazaru zaista gradi Klinički centar ili ne!?

Prilikom posljednje posjete predsjednika Srbije Aleksandra Vučića Novom Pazaru, direktor novopazarske bolnice Meho Mahmutović, kao i ostali čelni ljudi SDP-a na sva zvona su najavljivali da predsjednik Srbije postavlja kamen temeljac za izgradnju navodnog “Kliničkog centra” u tom gradu.

“Mnogo je dezinformacija, u Novom Pazaru se neće praviti Klinički centar! To što se političari u Novom Pazaru utrkuju da pričaju o Kliničkom centru, to je nerealna priča koja nema veze sa životom”, odgovorio je Đerlek.

Pogledajte video sa pomenute sjednice:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Slične vijesti

Najčitanije vesti

Najnovije