Izbori u Sjenici: Velikosrpski režim, do sada, neviđenim prevarama napada na SDA Sandžaka

Kako stoji u objavi na zvaničnoj facebook stranici ove stranke, podanici velikosrpskog režima objavljuju lazne intervjue Hazba Mojovića da bi zbunili birače

Podijelite:

Građani Sjenice će sutra izaći na ponovljene lokalne izbore na tri biračka mjesta, 67, 8 i 15, kako je to ranije odlučila Opštinska izborna komisija (OIK) u ovoj Sandžačkoj opštini, jer su „konstatovali da se rezultati izbora na tim mjestima ne mogu utvrditi“.

Stranka demokratske akcije (SDA) Sandžaka upozorila je danas na, do sada, nezabilježenu prljavu kampanju protiv ove stranke, i pokušaj zbunjivanja građana lažnim intervjuima koji su se pojavili na režimskim portalima.

Kako stoji u objavi na zvaničnoj facebook stranici ove stranke, podanici velikosrpskog režima objavljuju lazne intervjue Hazba Mojovića da bi zbunili birače.

„SDA Sandžaka je legalni i legitiman mehanizam za slobodu Bošnjaka, ravnopravnost bošnjačkog naroda i razvoj Sandžaka“, te zaključuju, da na političkoj sceni Sandžaka postoje SDA Sandžaka i velikosrpska politika.

Podsjećaju na to šta su učinili i da imaju pripremljen program kako bi se u Sjenici živjelo bolje, pozvali su građane da sutra glasaju za broj 3, listu „SDA Sandžaka – dr. Sulejman Ugljanin“.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Slične vijesti

Najčitanije vesti

Najnovije