LSV-Vojvođani: Šešeljevi sljedbenici neće moći ukinuti zastavu Vojvodine

Podijelite:

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) – Vojvođani poručila je danas “sljedbenicima” lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja da neće moći ukinuti zastavu Autonomne pokrajine Vojvodine.

“Poručujemo Šešeljevim sljedbenicima koji bi da ukidaju zastavu Autonomne pokrajine Vojvodine, da će, kao i uvek kada su napadali Vojvodinu, ostati kratkih rukava i da će doživjeti novi poraz”, naveo je u saopštenju za javnost predsednik poslaničke grupe LSV-Vojvođani u Skupštini Vojvodine Saša Šućurović.

Prema njegovim rečima, Šešelj i njegovi sljedbenici nikada nisu donijeli ništa dobro građanima Vojvodine, tako da je borba protiv njihovih “zlih i naopakih” političkih ideja zadatak svakog dobronamjernog građanina.

“Predstoji nam borba za decentralizovanu Srbiju u kojoj je položaj Vojvodine mnogo bolji i u kojoj će ona moći na uspješniji način sa rješava problem ispravne pijaće vode, slabe pošumljenosti, zagađenja vazduha, odlaska mladih, praznih sela, niskih subvencija za paore, malih zarada zaposlenih, loše saobraćajne infrastrukture”, naveo je Šućurović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Slične vijesti

Najčitanije vesti

Najnovije