Odbornici Skupštine Novog Pazara u ponedeljak o povećanju cijene vode i kanalizacije

Foto: Ilustracija

Podijelite:

Sjednica Skupštine grada Novog Pazara, četvrta po redu u ovoj godini, održaće se u ponedeljak, 4. septembra 2023. godine, a odbornici će po predloženom dnevnom redu razmatrati prijedloge odluka o završnom računu budžeta grada Novog Pazara za 2022. godinu, kao i Izvještaj o reviziji konsolidovanih finansijskih izvještaja budžeta grada za 2022. godinu.

Ono što će posebno zanimati građane Novog Pazara i što će direktno uticati na njihov porodični budžet, jesu i odluke o novom cjenovniku usluga koje pruža JKP „Gradska čistoća“  i povećanje cijena vode i kanalizacije koje traži JKP „Vodovod i kanalizacija“.

Pred odbornicima biće i prijedlog izmjene i dopune odluke kojom se reguliše naknada za korišćenje javnih površina.

Odbornici će razmatrati Odluku o ukidanju Apotekarske ustanove u ovom gradu, kojom se razrešava i funkcije direktora Enes Bejtović, a stupanjem na snagu ove odluke prestaće radni odnos svih zaposlenih, kao i osoba angažovanih po drugim osnovama, a prestaje i mandat Upravnom i Nadzornom odboru ustanove.

Podsjećamo da su odbornici vladajuće većine na sjednici Skupštine grada 20. marta ove godine usvojili Rešenja o davanju u zakup ove ustanove kompaniji „Dr. Max“ iz Beograda u narednih 15 godina.

Muzej „Ras“ će dobiti vršioca dužnosti direktora, a skupština bi trebalo da imenuje članove upravnog i nadzornog odbora Historijskog arhiva „Ras“.

Skupština će razrješiti i imenovati članove školskih odbora u nekoliko srednjih i osnovnih škola u Novom Pazaru.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Slične vijesti

Najčitanije vesti

Najnovije