Zukorlić: Biševac da podnese ostavku, neka pokaže minimum odgovornosti

Podijelite:

Potpredsjednik Narodne skupštine Srbije i predsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Usame Zukorlić zatražio je danas odgovor od Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede zašto još uvek nije počelo korićenje rijeka Raške, Jošanice i Trnavice koje se, kako je rekao, najavljuje 15 godina.

„Ko je odgovoran što realizacija tog projekta se odlaže iz godine u godinu? Proteklih dana smo imali novi talas poplava koje su u Novom Pazaru uništile desetak domova. Prije toga u januaru smo imali poplave koje su odnijele 2 života.“ upitao je Zukorlić.  

Obraćajući se na početku sjednice naveo je da građani Novog Pazara od gradonačelnika Nihata Biševca i lokalne vlasti iz godine u godinu dobijaju obećanja da će “korićenje rijeka početi na proljeće, a da su ove godine obećali da će početi na jesen.

“Gradonačelnika Novog Pazara pozivam da podnese ostavku zato što osam godina nije bio u stanju da riješi ozbiljan problem u svom gradu, kao i što to nije učinio gradonačelnik prije njega, iz njegove partije. Neka pokaže minimum odgovornosti, kada domaćin zapostavi avliju, korov će istjerati i njega iz kuće”, zaključio je Zukorlić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Slične vijesti

Najčitanije vesti

Najnovije